Handelsbetingelser

1

Generelt

Kapsio Danmark ApS
CVR. nr. 37784060
Adresse: Smedeland 7, 2600 Glostrup, Danmark
E-mailadresse: hej@kapsio.dk
Tel.: (+45) 3040 6010
Etablerings år: 2016

 

Disse Betingelser (”Betingelser”) gælder al handel med Kapsio Danmark ApS dvs. det inkluderer fjernsalg, kontantkøb, og handels via vores hjemmeside www.kapsio.dk. Kapsio Danmark ApS står bag www.kapsio.dk.

 

2

Definitioner

Nedenstående udtryk, der anvendes i disse handelsbetingelser, har følgende betydning, medmindre andet fremgår af den konkrete sammenhæng:

”Betingelser” 
betyder disse vilkår og betingelser (som ændret fra tid til anden af Kapsio) samt ethvert dokument der henvises til heri eller i øvrigt publiceret af Kapsio på Kapsios webshop.

”Kapsio”
betyder Kapsio Danmark ApS, CVR-nr. 37 78 40 60, Smedeland 7, 2600 Glostrup

”Kapsios webshop”
betyder www.kapsio.dk, alle tilhørende hjemmesider samt andre hjemmesider administreret af eller associeret med Kapsio.

 

3

Aftaleindgåelse

Endelig aftale mellem dig (som kunde) og Kapsio anses for indgået, når din ordre er modtaget hos Kapsio og bekræftet af Kapsio.
Det forudsættes her, at du er blevet godkendt af Kapsio, før en endelig aftale kan anses for værende indgået.

Kapsio fremsender herefter snarest muligt en ordrebekræftelse pr. e-mail indeholdende oplysninger om bl.a. ordrenummer, navn og adresse samt en oversigt over de bestilte varer.

Du skal være mindst 18 år for at tegne/købe abonnement/vare(r) på Kapsios webshop eller hos kapsio via. Fx fjernsalg.
Ved bestilling af varer/abonnement, skal du bekræfte at du har læst Handelsbetingelser og at du acceptere Handelsbetingelserne, hvorved du også bekræfter du mindst er 18 år gammel på købstidspunktet. Du opfordres derfor til at læse Betingelserne grundigt igennem, inden du opretter et abonnement. Vi forbeholder os retten til at ændre Betingelserne. Varsling af ændringer vil ske i overensstemmelse med gældende regler.

Alle kontrakter indgås på dansk. Du vil hele vejen igennem blive informeret, når dine varer er blevet afsendt eller hvis et produkt mod forventning skulle være udsolgt. Salgs- og leveringsbetingelserne regulerer ikke kapselabonnementet.

Salg af kapselmaskine via Kapsios Webshop eller hos kapsio via. Fx fjernsalg er betinget af, at der samtidig med købet indgås den på Kapsio fastsatte/valgte abonnementskontrakt med Kapsio Danmark ApS CVR. 37784060. Du kan til enhver tid læse den nyeste version på Kapsios Webshop. Hvis der sker ændringer i dit abonnement, sender vi selvfølgelig en e-mail til dig

 

4

Priser

Alle priser på Kapsios Webshop er angivet i danske kroner (DKK) og inkl. 25 % moms. Priserne er ligeledes alene gældende for køb i Kapsios Webshop. Den gældende pris er den, der på dagen for bestillingen er angivet på Kapsios Webshop for den pågældende vare, og som ligeledes vil fremgå af ordrebekræftelsen. Kapsio tager dog forbehold for evt. trykfejl. 
Kapsio forbeholder sig retten til at justere priser og gebyrer. Dette kan bl.a. ske som følge af inflation, ændringer i priser hos vores underleverandører, ændringer i lønniveauet og/eller ændringer i vore produkter. Prisændringer varsles jf. lovgivning på området.

Tilbuddene i Kapsios Webshop gælder kun så længe lager haves. Alle priser og tilbud på Kapsios webshop er uden obligo.

 

5

Faktureringsmuligheder

Automatisk fornyelse er den nemmeste måde at sikre fortsat tjeneste. Kapsio tilbyder kun automatisk fornyelse.

 

6

Betalingsmuligheder

Du kan benytte følgende betalingsmuligheder:

  • VISA/Dankort
  • VISA
  • Mastercard
  • ViaBill

Kapsio bruger ikke forsendelse pr. efterkrav, giro eller checks.
Alle priser på Kapsios webshop er inkl. Moms (25%) og andre afgifter
Der tages ikke gebyr ved betaling på Kapsios webshop.
Beløbet trækkes først, når den bestilte vare er afsendt, hvorefter det debiterede beløb vil fremgå af kundens konto. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

 

7

Levering

Leveringsbetingelserne i Danmark

Levering sker uden beregning uanset ordrebeløb
Kapsio leverer kun til sædvanlige danske adresser med undtagelse af Grønland og Færøerne. Leveringen kan foregå til din folkeregisteradresse eller til et af de afhentningssteder, alt afhængig af hvad som vi tilbyder til din adresse. Levering anses for værende sket, når varen er modtaget på din leveringsadresse eller afhentet af dig på posthuset/afhentningsstedet.

Leveringstid:

Kapsio leverer hurtigst muligt, dog bestræber sig på at levere indenfor 3-8 hverdage, dog skal der tages forbehold for lidt længere leveringstid i forbindelser med højtider og ferier.  

 

8

Fortrydelsesret

Enhver bestilling hos Kapsio fx via. fjernsalg eller på Kapsios Webshop er underlagt dansk lovgivning. Du har således fortrydelsesret ved køb af almindelige varer (dvs. ikke fødevarer) på Kapsios Webshop i det omfang, det følger af Forbrugeraftaleloven.

Fortryder du købet, skal du for egen regning sende varen tilbage til følgende adresse:

Smedeland 7, 2600 Glostrup, Danmark

Fortrydelsesretten gælder for uåbnede/forseglede varer. Åbnede varer refunderes ikke. Kopi af faktura skal altid medsendes. Der gælder ikke fortrydelsesret på kaffekapsler, kaffe og andre varer som tilhører kategorien fødevarer. Returnering bedes aftalt med vores kundeservice via hej@kapsio.dk. For at du kan benytte din fortrydelsesret, er dette betinget af, at du returnerer den købte vare i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog denne.

Ved køb af kaffekapsler og udstyr kan den originale emballage udgøre en væsentlig del af varens værdi. Åbnede varer refunderes ikke. Kopi af faktura skal altid medsendes. Send derfor altid emballagen med retur. Kapsio har i forbindelse med indgåelsen af aftalen forbeholdt sig ret til at opkræve en evt. værdiforringelse af varen. Det betyder, at Kapsio i forbindelse med refundering af købesummen kan fratrække et beløb til dækning af en evt. værdiforringelse. Returvarer kan ikke afleveres personligt på adressen, da vores lager ikke er bemandet til kundemodtagelse.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives skriftligt på vores kundeservice e-mailadresse hej@kapsio.dk, din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse/vare ognederst i dette dokument eller dette nedstående link:
https://www.kapsio.dk/fortrydelses-formular

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Kunden bærer risikoen for skader eller andre værdiforringelser på varen, mens fra tidspunktet for levering af varen og under evt. transport retur til sælger pga. Fortrydelse eller reklamation.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Benytter du dig af fortrydelsesretten, vil du få dine penge retur, så snart vi har modtaget varen retur. Pengene vil blive indsat på din konto. Der må dog beregnes en behandlingstid på ca. 14 dage. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Smedeland 7, 2600 Glostrup, Danmark

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen og ligeledes udfylde vores formular/standardfortrydelsesformular

Bemærk! Vi modtager ikke pakker pr. efterkrav, eller uden omdeling

 

9

Reklamation

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på Kapsios webshop har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Hvis varen er beskadiget som følge af fejl, som er din egen skyld f.eks. væskeskade eller fysisk overlast, er dette ikke omfattet af reklamationsretten. Du vil i disse tilfælde ved indlevering af varen til reparation få et tilbud om reparation af varen mod betaling.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Smedeland 7, 2600 Glostrup, Danmark

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Ordrenr, navn, telefonnummer, og adresse.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

10

Kundeservice

Telefonisk henvendelse på (+45) 3040 6010:

E-mails kan sendes til hej@kapsio.dk og behandles som regel inden 24 timer.

 

11

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Kapsio og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ledende medarbejdere for Kapsio har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på Kapsios webshop er Direktør, Nicolai P. Ibsen

Vi opbevarer og behandler kundeoplysninger fortroligt.

 Vi transmitterer kundeoplysninger fortroligt.

Oplysninger afgivet på Kapsios webshop videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Kapsio har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Kapsio via e-mail hej@kapsio.dk.

 

12

Ansvarsfraskrivelser

Kapsio er ikke ansvarlig for fejl eller mangler ved købte produkter, herunder fejl i data m.v., medmindre det kan påvises, at fejlen kan tilregnes Kapsio som forsætligt eller uagtsomt.

Kapsio kan under ingen omstændigheder holdes ansvarlig for tabt fortjeneste, driftstab eller andre indirekte tab.

 

13

Abonnementsbetingelser
Vilkår og betingelser omhandlende abonnement på kaffekapsler (herefter kaldet “kapselabonnement”) er beskrevet i henholdvis punkt 13.1 til og med punkt. 13.9, udover hvad der ellers måtte være beskrevet herom i Betingelserne.

 

13.1

Registrering, brugernavn og password

En brugerkonto kan registreres på Kapsios webshop eller hos Kapsio via. Telefonisk kontakt..

Du er ansvarlig for at sikre, at de angivne oplysninger er korrekte på registreringstidspunktet. Ved registrering må du kun give oplysninger vedrørende egne betalings og kreditkort.

Ved registrering skal du angive en e-mailadresse og et password (herefter “Login Oplysninger”). Dine Login Oplysninger er personlige og må ikke bruges af andre.

Hvis du får mistanke om ulovlig brug af dine Login Oplysninger, skal du omgående underrette Kapsio og ændre sit kodeord.

 

13.2

Ydelsernes omfang

Produkter du får adgang til er det valgte kapselabonnement hos Kapsio på Kapsios webshop

For en halvårlig betaling kan du tegne et abonnement og modtage min. 185  kaffekapsler af den valgte smag og type. Ændringer af smag og type af kaffekapsler skal ske inden fornyelse, dog min. 8 dage inden fornyelse.

For årlig betaling kan du tegne et abonnement og modtage min. 365 kaffekapsler af den valgte smag og type. Ændringer af smag og type af kaffekapsler skal ske inden fornyelse, dog min. 8 dage inden fornyelse.

 

13.3

Adgang til tjenesten

Du skal for at få adgang til køb af et kapselabonnement registrere en brugerkonto på Kapsios webshop eller via telefonisk kontakt til Kapsio.

 

13.4

Gebyrer og betaling

Gebyrer for brug af Tjenesten skal betales i henhold til den til enhver tid gældende prisliste, der er tilgængelig på hjemmesiden.

Betaling for abonnementet sker forud hver 6 måned eller 12 måned afhængig af hvilket type kapselabonnement ud har bestilt, hvilket fremgår i din ordrebeskrivelse/ordrebekræftelse, dog først når varen afsendes.

Du skal udføre betalingen for abonnementet via de af Kapsio tilbudte betalingsmidler på hjemmesiden. Du forpligter sig til at underskrive de nødvendige dokumenter, og til ved hver betalingsdato at have tilstrækkelige midler til betaling tilgængelige via det valgte betalingsmiddel. Ved tilmelding til automatisk trækning giver du tilladelse til at gemme samtlige nødvendige betalingskortsoplysninger til brug forautomatisk debitering af dit betalingskort. Disse oplysningerslettes når aftalen ophører. Såfremt dit betalingskort udløber vil der blive fremsendt e-mail med link til fornyelse af kortoplysninger. Sålænge medlemskabet eksisterer uopsagt, vil der forgå en trækning af det tilmeldte kort. Efter tilmelding, og ved hver trækning, vil der blive leveret en kvittering pr. e-mail.

 

13.5

Løbende abonnement

Kapselabonnementer tegnet hos Kapsio betales enten 3, 6 eller 12 måneder (se din ordrebekræftelse fra Kapsio for at se om din abonnementsperiode er på 3, 6 eller 12 måneder) og tegnes som et løbende abonnement, der fortsætter, indtil abonnementet opsiges skriftligt eller telefonisk. Dvs. At ved udløb af en abonnementsperiode forlænges abonnementet automatisk med en ny abonnementsperiode af en længde svarende til den foregående dvs. 3, 6 eller 12 måneder. (se herom under pkt. 13.7 ’Opsigelse’).

Tilbudsperioder (herunder særlige rabatter, vouchers m.v.) kan ikke forlænges. Ved udløbet af en tilbudsperiode fortsætter kapselabonnementet til den normale abonnementspris, der til enhver tid fremgår på Kapsios webshop

Særligt for kapselabonnementer, hvor der ydes anden rabat end almindelig abonnementsrabat, gælder, at rabat automatisk frafalder ved udløb af abonnementsperioden, eller når rabatårsag falder bort.

Sålænge medlemskabet eksisterer uopsagt, vil der forgå en trækning fra det tilmeldte kort. Der betales forud.

 

13.6

Fornyelse

Èn abonnementsperiode består af enten 3, 6 eller 12 måneder (se din ordrebekræftelse fra Kapsio for at se om din abonnementsperiode er på 3, 6 eller 12 måneder). Ved fornyelse kan abonnementet ikke opsiges fx midt i en abonnementsperioden og dermed få det resterende beløb af abonnementsperioden tilbage. Fornyelsen gælder i samme periode som i din forrige abonnementsperiode dvs. enten 3, 6 eller 12 måneder.

 

13.7

Opsigelse

Såfremt du ikke ønsker at fornye dit kapselabonnement skal du aktive afmelde dig. Opsigelsesperioden for alle kapselabonnementer er på 22 dage. Kapselabonnementet skal være opsagt min. 8 dage inden udløbet af den indeværende abonnementsperiode. Dvs. opsigelsesperioden skal være overstået min. 8 dage inden udløbet af den indeværende abonnementsperiode. Opsigelse af abonnement skal ske ved telefonisk henvendelse til Kundeservice (se herom under pkt. 10 ’Kundeservice’).

 

13.8

Bindingsperiode

Der er ingen binding på vores Kapselabonnementer, da vi levere forudbetalt for én hel periode, enten som halv eller helårsabonnement, dvs. du modtager en opfyldning pr. 3, 6 eller 12 måned som vi kalder din abonnementsperiode (se din ordrebekræftelse fra Kapsio for at se om din abonnementsperiode er på 3, 6 eller 12 måneder) og abonnementet kan ikke opsige fx midt i en abonnementsperioden og dermed få det resterende beløb af abonnementsperioden tilbage, ej heller ved fornyelse.

 

13.9

Ændringer af abonnementsvilkår

Kapsio har til enhver tid ret til at ændre nærværende abonnementsvilkår. 
I forbindelse med ændringer sker varsling over for abonnenterne under iagttagelse af de herom gældende regler, idet ændringer vil blive varslet til ikrafttræden med mindst 1 måneds varsel.

De gældende abonnementsvilkår kan til enhver tid læses på www.kapsio.dk/handelsbetingelser

 

14

Kapsio Opgradering
Om Kapsio Opgradering
Kapsio Opgradering er et tilbud til dig, hvis du i tilknytning til tegning af abonnementerne Billigste 3/6/12 mdr. Favoritten 3/6/12 mdr. Testvinder 3/6/12 mdr. og Original 3/6/12 mdr. har købt en Kapselmaskine via. Kapsio Salgskontrakt.
Kapsio Opgradering indebærer, at du efter minimum 36 måneder kan aflevere den pågældende Kapselmaskine i overensstemmelse med vilkårene nedenfor. Det er under forudsætning af, at du samtidig køber en ny kapselmaskine med med et kapselabonnement hos Kapsio.
Vilkår for Kapsio Opgradering
Kapsio Opgradering kan kun anvendes, hvis Kapselmaskinen er købt samtidig med tegning af abonnementerne Billigste 3/6/12 mdr. Favoritten 3/6/12 mdr. Testvinder 3/6/12 mdr. og Original 3/6/12 mdr., hvis du har haft dit abonnement i min. 36 måneder, og hvis Kapselmaskine i øvrigt er købt via. Kapsio Salgskontrakt i henhold til Almindelige betingelser for Kapsio Salgskontrakt (privat). Det er således kun den Kapselmaskine, der er købt med kapselabonnementet, der er dækket af Kapsio Opgradering.
Med Kapsio Opgradering vil Kapsio tage imod tilbagelevering af denne kapselmaskine i pæn og funktionsdygtig stand.

Ved pæn og funktionsdygtig stand forstås:
• Kapselmaskinen skal være funktionsdygtig.
• Ingen skærme må ikke være revnet, smadret eller på anden måde beskadiget.
• Kapselmaskinen må i øvrigt ikke have skader (f.eks. efter at være tabt), der rækker ud over almindelig brugsslid.
• Kapselmaskinen må ikke være repareret med uoriginale dele.
• Der må ikke være væskeindtrængen/-skade.
• Kapselmaskinen må ikke være meldt stjålet.

Kapsio Opgradering forudsætter endvidere, at du køber en ny kapselmaskine med et nyt kapselabonnement hvor den nye kapselmaskinens købspris hos Kapsio ikke må overstige mere end den oprindelige kapselmaskine købspris. Det er også at krav:
• at du kan kreditgodkendes,
• at Kapsio har den ønskede kapselmaskine på lager, og
Din ret til at udnytte Kapsio Opgradering kan ikke overdrages til andre.

 

15

Testpakke – prøveperiode
Vi tilbyder en prøveperiode på 5 dage i form af en testpakke som indeholder 8-10 kaffekapsler. Der gælder aktiv afmelding såfremt man ikke ønsker at forsætte efter sin prøveperiode. I tilfælde af at man ønsker at afmelde skal du kontakte Kapsio’s kundeservice pr. mail på hej@kapsio.dk eller pr. telefon på +45 30 40 60 10. Forsætter man derimod, vil man påbegynde et kapselabonnement indeholdende min. 365 kapsler med opfyldning hver 12 måned ift. den respektive kapselmaskine man har valgt (Dolce Gusto eller Nespresso). Prøveperioden er overstået ved 5 dags udløb, og kapselabonnement træder i kraft på d. 6 dag. Mindsteprisen for forsættelse er: Dolce Gusto = 1.068kr og Nespresso = 1.188kr.

 

16

Markedsføring 
Cirka én gang pr. måned vil Kapsio udsende e-mail til vores kunder med reklamemateriale om kafferelatede produkter. I henhold til markedsføringsloven og Persondataloven kan du altid skrive til hej@kapsio.dk med henblik på ikke at modtage disse henvendelser. Ligeledes er der altid mulighed for på den pågældende e-mail at frasige sig disse henvendelser.

 

17

Logstatistik

Vi bruger en logstatistik på Kapsios webshop hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.
Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere Kapsios webshop.

 

18

Konkurrencebetingelser

Konkurrencer har alle en gyldig udløbsdato beskrevet inden du fuldfører din deltagelse i konkurrencen.

Præmier kan variere men står altid beskrevet inden du fuldfører din deltagelse i konkurrencen. Præmier kan ikke returneres, ombyttes, eller overdrages til andre.

For at deltage skal du udfylde navn, mail og telefonnummer. Du skal være fyldt 18 år for at deltage i konkurrencen. Du kan deltage 1 gang. Konkurrencen er ikke købsbetinget. Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du konkurrencebetingelserne.

Når du deltager i konkurrencen giver du samtidig tilladelse til, at selskaber under Kapsio, må kontakte dig på telefon, sms, mail. Du kan altid afmelde dig igen. Derudover er du forpligtet til at sikre, at dit mobilnummer og mailadresse er opdateret så vi kan kontakte dig, hvis du vinder. Vi behandler dine kontaktinformationer fortroligt.

Kapsio udtrækker én vinder. Vinderen udtrækkes tilfældigt efter den skrevne udløbsdato. Vinderen får direkte besked på mail eller telefon.

I tilfælde af tvivl eller uenighed om konkurrencebetingelserne afgør Kapsio spørgsmålet. Der kan ikke rejses erstatningskrav mod Kapsio som følge af deltagelse i konkurrence og/eller i forhold til præmierne. Kapsio tager forbehold for formulerings- og trykfejl.

Konkurrencer afholdes af Kapsio.

 

19

Tvister & klager

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores kundeservice på (+45) 3040 6010 eller hej@kapsio.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

via www.forbrug.dk kan du indgive en klage til: 

Nævnenes Hus
Center for Klageløsning
Toldboden 2
8800 Viborg
Telefon: 72 40 56 00
www.naevneneshus.dk

eller benytte ODR-platformen:

https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=DA

 

 

Standardfortrydelsesformular

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

– Til Kapsio Danmark ApS

Smedeland 7

2600 Glostrup

Danmark

 

Tel.: (+45) 3040 6010

E-mailadresse: hej@kapsio.dk

 

Jeg/vi ________________ meddeler herved, at jeg/vi ________________ ønsker at gøre

fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores  ________________  købsaftale om følgende varer  ________________ levering af følgende tjenesteydelser  ________________

Bestilt den __/__ modtaget den __/__

Forbrugerens fulde navn ______________________________ (og) ______________________________

Forbrugerens adresse ___________________________________________________________________

 

 

Dato __/__

Forbrugerens underskrift ______________________________